Ubytování v Chorvatsku - Chorvatsko 2024
Ubytování v Chorvatsku

Ubytování v Chorvatsku

Chorvatsko je velice oblíbenou zemí Čechů a každoročně se sem podívá neuvěřitelné množství rodin. Důvodu je celá řada, jedním z nejdůležitějších je jistě i cena, protože Chorvatsko stále ještě patří mezi cenově nejpřijatelnější země.

Někdo může namítat, že je zde draho oproti jiným Evropským zemím, to už ale není pravda a rok od roku se to zlepšuje. A i kdyby zde byly o něco dražší potraviny, když sečtete všechno ostatní, co je zde levnější, tak se stále pohybujete na  příjemných částkách. Na ubytování v Chorvatsku můžete jít několika způsoby.

První je tradiční zakoupení zájezdu od cestovní společnosti. Toto je asi nejpohodlnější způsob jaký můžete zvolit, protože veškerá zodpovědnost přechází na vašeho delegáta. V tomto případě jde většinou o větší hotelový nebo apartmánový komplex, jehož cena za noc se různí podle kvality a vzdálenosti od moře. Tento způsob je samozřejmě nejdražší.

Druhý způsob je vyrazit na dovolenou takzvaně na vlastní pěst a ubytování si hledat přes internet. I tohle je celkem nenáročné a vpodstatě nejideálnější varianta pro dovolenou v Chorvatsku. Pokud ale chcete nějak výrazně ušetřit a neumíte obstojně chorvatsky tak budete muset trochu zariskovat, protože snad vždy musíte lidem nebo společnosti, která ubytování zajišťuje poslat zálohu, za to, že ubytování rezervuje. Na druhou stranu máte alespoň nějakou záruku, že budete mít ubytování zajištěno a hlavně si můžete vybrat to pravé ubytování pro své z tisíců apartmánů které se pronajímají po celém pobřeží Chorvatska. 

Pokud hledáte ubytování v soukromí s kontakty přímo na majitele apartmánů tj. ubytování bez zprostředkovatele, tak abyste se dostali i k nejlepším cenám doporučíme vám web jehož web adresu si určitě zapamatujete UBYTOVÁNÍ v CHORVATSKU .cz - na tomto webu najdete tísice apartmánů s kontakty přímo na vlastníky a v případě problémů s chorvatštinou vám rádi přeloží emailovou komunikaci zcela zdarma. 

Poslední způsob je asi nejrizikovější. V Chorvatsku je běžné, že si lidé hledají ubytování až na místě. Tato varianta je nejlevnější, protože neplatíte nic za to, že s vámi někdo musel počítat dopředu. Nepříjemné na tom je, že se klidně může stát, že celý jeden den z vaší dovolené budete jen jezdit po městech a hledat ubytování, ve finále může navíc dojít k tomu, že najdete tak drahé ubytování, že celé vaše stresování ztratí smysl.

Fórum Chorvatsko Fórum o Chorvatsku - ptejte se, komentujte, doporučte, poraďtě na cestu
Chorvatsko Chorvatsko - čtěte nové zajímavosti a aktuality z Chorvatska - festivaly a akce
Ubytování Chorvatsko Ubytování v Chorvatsku bez provize cestovkám. Tisíce soukromých apartmánů.
Ubytování v Chorvatsku Aktuální turistické informace a nabídka dovolená v Chorvatsku u moře i ve vnitrozemí.
ubytování Chorvatsko


Rychlé vyhledávání
Počasí Chorvatsko
Počasí Hvar Chorvatsko
Počasí dnes

°C / °C
Hvar

» počasí Hvar
Počasí Split Chorvatsko
Počasí dnes

°C / °C
Split

» počasí Split
Počasí Makarska Chorvatsko
Počasí dnes

°C / °C
Makarska

» počasí Makarska
Počasí Zadar Chorvatsko
Počasí dnes

°C / °C
Zadar

» počasí Zadar
Počasí Dubrovnik Chorvatsko
Počasí dnes

°C / °C
Dubrovnik

» počasí Dubrovnik
Aktuální kurz kuny a eura
kurz Chorvatská kuna 1 HRK =
kurz eura 1 EUR = 25,360 Aktuální kurz ze dne 07. 03. 2024
O Chorvatsku
Ubytování v Chorvatsku

Chorvatsko je velice oblíbenou zemí Čechů a každoročně se sem podívá neuvěřitelné množství rodin. Důvodu je celá řada, jedním z nejdůležitějších je jistě i cena, protože Chorvatsko stále ještě patří mezi cenově nejpřijatelnější země.

Počasí v chorvatsku

Chorvatsko patří mezi naše nejnavštěvovanější země a každý rok si sem jedou odpočinout tisíce Čechů předvším díky slunečným paprskům - například ostrov Hvar má více slunečných dnů v roce než Azurové pobřeží.

Chorvatsko

Chorvatsko (starší název Charvátsko, chorvatsky Hrvatska) je nástupnický stát bývalé Jugoslávie, který se geograficky nachází na pomezí střední a jihovýchodní Evropy...

Apartmány v Chorvatsku